Vállalkozói hírek

Hirdetés – KOCSIS TAMÁS GÉPGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ MŰHELY

Több mint 30 éve esztergályosként dolgozom. Iskoláim elvégzése után számos nagyobb cégnél is voltam alkalmazásban. Ezek közül talán a két legnagyobbat, a régen még működő Szerencsi Cukorgyárat és a Digép szerencsi gyáregységét említeném meg.

1992-től 2004-ig társas vállalkozásban és 2004-től pedig egyéni vállalkozóként dolgozom. Műhelyem Szerencs, Dobó Katica utca 2.-es szám alatt található.

Az elmúlt több mint 30 év folyamán a kőfaragó iparban használt gépek gyártására specializálódtam. Azonban ettől eltérő más iparágakban használt eszközök készítésében is szereztem tapasztalatot.

A galériában látható képek mutatják az eddigi munkáim egy részét. A képeken található gépek egyéni igények szerinti készítését is vállalom.

Az ország szinte minden pontján találkozhatnak munkáimmal. A referencia menüpontban található neves kőfaragók munkáját is az általam készített gépek segítik.

Telefonszám: +36-20-384-0870
Email: koiparigep@gmail.com
Cím: 3900 Szerencs, Dobó Katica út 2.

Gépeimet is is megtudja tekinteni

Ezt is olvassa el!
Elbontották a Késmárk utcai raktárépületet

Információink szerint a helyére egy 6 ezer nm-es új raktárcsarnok kerül. Építőipari tevékenység, építés, bontás, generál kivitelezés. Építőipari vállalkozásunk professzionális Érdekel

Gyógytorna Eger

Az általam alkalmazott kezelések célja, megszüntetni a mozgásszervi problémák okát, így visszaállítani az adott testrész, illetve az egész test mozgásképességét, Érdekel

0 0 vote
Értékeld

Érdekel minket az ön véleménye is